Heta räkor är en annan tapasfavorit och dessa blev kanongoda. En av de fina sommarkvällarna hemma i Skåne dukade mamma och jag upp lite tapasrätter ochmed ett glas rosé i handen var det inte utan att vi fick lite Medelhavsvibbar
Marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris. Jag och maken mycket nöjda, barnen tycker det är väldigt onödigt att blanda i något annat än potatis i gratänger
Blanda de färdiga räkornamed resten av lime- och kryddblandningen i den andra skålen. Lägg sallad ochräkor mitt på tortillan, klicka en stor klick gräddfil ovanpå och strö över rödlök och koriander
Tillsätt ingefära, balsamvinäger, chilisås, socker, paprika, örtkrydda, cayennepeppar och salt. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
På bilden ser ni en enkel pasta medräkor som är kryddad med bland annat vitlök och citronpeppar. Jag hade en påse frysta räkor i frysen så dem har fått ligga i kylen och tina under natten
Blanda potatisen med olja, salta och krydda med persillade. Jag är härmed vuxen. Vildsvinskött kommer vi att äta på på längden och tvären den närmsta tiden
Till skyn vispas pannan ur med vatten och låt buljongtärningen smälta ned. Blanda samman ingredienserna till salsan i en skål och låt stå och dra till serveringen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.