Mer från SVT recept Häll av vattnet, låt potatisen ånga av, pressa och blanda med varm mjölk och smör. Rör ner gulor, smaka av med salt och peppar Svt
Fläskfilépanna Tillsätt dragon och smaka av med salt och peppar. Putsa och skiva köttet och bryn det på båda sidor i en stekpanna med smör Hemmets Journal
Sjömansbiff Smaka av med salt och peppar. TipsVariera nötköttet mellan högrev, innanlår och fransyska. 1. Sätt ugnen på 175 grader Svt
Portergryta Skär gurkan i bitar och banka på den med en kavel eller i en mortel. Smaka av med salt och kryddor som du gillar Svt
Klassiskt dillkött Är extra glad att jag hann göra ordentlig mat igår som vi kan värma idag – för vad kan vara godare så här i början av hösten än dillkött GODATANKAR.COM
Portergryta Häll i grädden och smaka ev av med mer salt och peppar. För tjockare sås red av med lite maizenamjöl. En mustig och värmande portergryta passar perfekt till middag när det är kallt och mörkt ute Lindas Goda
Timjandoftande "Lätt att Laga"-panna Skala och skiva morötterna. Skala och skär löken i klyftor. Fräs grönsakerna i smör i en stekpanna. Lägg över dem i en traktörpanna Hemmets Journal
Gammaldags slottsstek Sila såsen och smaka av den med ev salt och peppar. En tsk gelé är ett bra tips att avrunda smaken med www.koket.se
Grosshandlarplanka Salta och peppra och smaka av. Ta av kastrullen från plattan och låt filéerna ligga i lagen i cirka 5 minuter www.koket.se
Gryta på Fläskfilé, Pancetta, Vin 600 g Fläskfilé. 100 g Pancetta. 1 st Gul lök. 2 klyfta(or) Vitlök. 3 st Morötter. 100 g Champinjoner, små www.foodfolder.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.