Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. Tryck ut i en pajform storlek mindre ( inte den största) och förgrädda i 200 grader längst ner i ugnen i 15 min. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEtt broccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccoli och purjolök, smula över ädelosten
I kväll blev det en gammal klassiker som jag aldrig tröttnar på - Broccoli ochÄdelostpaj. Har gjort den här pajen massor av gånger och här kommer en repris igen
Fyll den andra toasten med ost, skinka, tomat, ketchup, senap och oregano. skinka. Smöra båda sidorna på brödet och lägg på kyckling, ost, majonäs, dijonsenap, tomat och oregano
3 dl matgrädde 3 ägg 2 dl riven stark ost250 gr rökt skinka i bitarSalt och peppar Några chiliflakesPajskal på rulleEnkel att fixa och mycket god med en sallad till. 250 gr rökt skinka i bitar
Broccoli ochädelostpaj. Paj och sallad som verkligen gifter sig. Passar utmärkt nu på våren när man vill äta enkla och fräscha rätter och som här också vegetariskt
Hacka purjo ochskinka under tiden och dela broccolin i små buketter. salt, vitpeppar och svartpeppar. Lägg purjon och broccolin i den förgräddade pajformen, strö över skinkaoch häll sedan över äggblandningen
Skär skinka, purjolök, paprika och tomater i mindre bitar. Servera med pasta och färsk timjan. Blanda grädde, sambal oelek, mango chutney, mjukost och kryddor och häll över skinkanoch grönsakerna
Man tar bara det man har hemma och slänger i. Och så är det perfekt matlådemat också. Salt och peppar. Tryck ut i en smord form och förgrädda i ugnen medan du fixar resten
Blanda vetemjöl, smör och salt i en bunke. Tillsätt ägg och vatten, knåda till en smidig deg. Smält smöret i en stekpanna och fräs svampen under omrörning tills all vätska dunstat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.