Hacka purjo ochskinka under tiden och dela broccolin i små buketter. salt, vitpeppar och svartpeppar. Lägg purjon och broccolin i den förgräddade pajformen, strö över skinkaoch häll sedan över äggblandningen
Skär rökta skinkan i strimlor, hacka löken och fräs tillsammans lätt i en stekpanna. Häll skinka, lök och broccoli n i den färdiggräddade pajformen och häll över äggstanningen, fördela resten av västerbottenosten ovanpå
Strimla skinkanoch lägg i pajskalet tillsammans med osten och broccolin. Jag brukar alltid göra en större sats pajdeg när jag gör en och lägga in i frysen
Men den här pajen har ändå funnit sin väg till vårt matbord och den är riktigt god. Vi serverade den med en vinägrettslungad spenatsallad och ädelostdressing
Jag har den senaste tiden läst en del om ayurveda och försökt förstå/lista ut vilken personlighet/kroppstyp som mest stämmer in på mig och vad jag med tanke på det borde äta för att må som bäst
Där tänker jag samla recept på middagar som är lätta att göra i många portioner och frysa in. Gör du i en mindre form så blir pajen högre och kan behöva en längre stund i ugnen
Tillsätt vatten och arbeta raskt ihop till en deg. Strimla salamin och dela ädelosten i små bitar. Vispa samman äggen med kaffegrädde, salt, peppar och pressad vitlök
Fyll den andra toasten med ost, skinka, tomat, ketchup, senap och oregano. skinka. Smöra båda sidorna på brödet och lägg på kyckling, ost, majonäs, dijonsenap, tomat och oregano
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.