ÄdelostpajPajdeg. Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. Tryck ut i en pajform storlek mindre ( inte den största) och förgrädda i 200 grader längst ner i ugnen i 15 min. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEtt broccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccolioch purjolök, smula över ädelosten
Broccoliochädelostpaj. Paj och sallad som verkligen gifter sig. Dela broccolin i små buketter och använd lite av stjälkarna nerskurna i små bitar, hacka löken och smula ädelosten
Lägg purjolök ochbroccoli i det förgräddade pajskalet. Jag är inte vuxen nog att uppskatta grön- eller blåmögelost i sin egna form men i paj tillsammans med broccoli så är den oemotståndlig
Kyckling ochbroccolipaj med tomat och chilli. Paj är väldans smidig mat, man kan ha i vad man har hemma, det passar bra för lunchlådan och så är det ju gott
Nu äntligen ska jag få dela med mig av receptet på min enkla favoritsoppa som är full med en massa nyttigheter för kroppen och som em extra bouns så är den stärkande för immunförsvaret
Förra året fick Bibbi en kokbok av mig, Tommy Myllymäkis Grönsaker, tillbehör & Garnityr och förra veckan bjöd hon på en rätt därifrån, en riktig höjdare med broccoli, vitlök och färskost
Så jag har gjort egna köttbullar som ligger i frysen, och igår gjorde jag en broccolioch skinkpaj. Jag har preppat med mat i frysen som ska vara enkel och snabb
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.