Skavgryta med svamp och persilja
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 paket tinat skavkött
  • 0.5 st gul lök
  • 100 gram rökt skinka
  • 100 gram svamp , t ex. champinjoner, kantareller.
  • 3 dl grädde
  • 1.5 dl turkisk yoghurt
  • 0.5 kruka(or) färsk persilja
  • 800 gram potatis
  • 1 msk lantbuljong/ kött/ viltfond
  • 1 tsk enbär
  • 2 nypa(or) salt
  • 2 nypa(or) svartpeppar
  • 1 msk smör
  • 3 st morötter
  • 600 gram vitkål
  • 3 msk olivolja
  • 3 msk vit balsamvinäger
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk svartpeppar
  • 1 tsk honung
  • 1 dl rårörda lingon

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.