Hans logiska förklaringar känns väldigt nära det som vi idag kallar för LCHF - ät naturlig mat, den mat som du är genetisktskapad för att äta, inte denmanipulerade föda som finns idag i våra matvaruaffärer, restauranger och andraställen där man kan få tag i något att stoppa i munnen
Varmrätten har jag i alla fall bestämt men än vet jag inte vad jag ska bjuda på för dessert/tårta. Kanske blir det den här citronmoussen som vi njöt av i lördags, ett riktigt fräscht och uppfriskande slut på en middag
Tårtbottnen ovan ska jag använda nästa vecka för att göra en vit prinsesstårta till sonensstudent. Det recept jag oftast använder mig av när jag ska baka gräddtårta eller prinsesstårta är det som följer nedan
Som ni förstår har det inte blivit så mycket tid över här vid datorn (just nu sitter jag ensam i cafeträdgården under skuggan av björken, äter överbliven cheeseckake och citronmarängpaj och njuter av ledigheten), och jag ska visa bilder och berätta mer om helgen sedan
Då föredrar jag jag äkta nötsmak och äkta hallonsmak. Efter alla dessa år som lchf-are känner jag nästan avsmak för den fabriksgjorda gelatin- socker- och smakämnesröran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.