400 g penne-pasta. 1400 g penne-pasta 300 g oxfilé 3 msk smör 4 dl grädde 3 dl kraftig oxbuljong 0,5 dl konjak 1 kvist färsk timjan 1 gul lök salt och svartpepparKoka pastan i rikligt med saltat vatten enligt anvisningen på paketet
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogleE-postSkriv utGillaGilla Laddar. En kokbok och reseskildring där Calle återbesöker favoritplatser, olivodlingar, vingårdar, bagerier och bjuder på de grekiska recept som han älskade
Ost- och örttäcke. Bred på ost- och örttäcket och gratinera alltsammans i cirka 20 minuter. Idag fick det bli en enkel rätt, det är bäst att ladda till julmaten
Bönpasta- något proteinrikare än vanlig pasta, samt innehåller nästan dubelt så mycket fiber. Grönkål- rik på bland annat C-vitamin, järn, kalcium och magnesium
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.