Vi träffade Angelina på Victoria Boutenkos retreat i somras. Vi ser sällan på tv men mamma tipsade mig om att hon skulle vara med på Halv åtta hos mig, så då satt vi klistrade framför tv och nästan blev det att vi ville slicka på skärmen när maten serverades
Det här är verkligen något jag själv behöver kämpa med då jag är så sjukt impulsiv och dessutom så gör mitt jobb det ganska svårt för mig att planera mina matintag per vecka, men för er som INTE är matbloggare så rekommenderar jag att ni gör så här
) Perfekt födelsedagsfika för mig på min dag då jag fyller 20+. ca 1 dl kokosgrädde (den som blir kvar efter du använt grädden till kladdkakesmeten). ca 1 dl kokosgrädde (den som blir kvar efter du använt grädden till kladdkakesmeten)
Jag blev helt sjuk, så himla fint hus både på utsidan och insidan…WOOOOW. Jag har bakat något gott men annars så har ingenting blivit som jag tänkt mig
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
De här ostbollarna som innehåller flera olika sorters ost och som har blivit rullade i sesamfrön, chiliflakes och krasse är oemotståndligt goda, och perfekta att servera med tandpetare som mingelmat
De här är köttet som är väldigt lättlagat egentligen. Köttet som räcker hela veckan. För det som har lite problem att komma in i det strikta igen efter påsken rekommenderar jag verkligen att ni läser vad jag har skrivit tidigare om matbeteende, stress och att vara närvarande
Annars får du slå mig på fingrarna. Som en enda lång härlig söndag. Kan tänka mig att till exempel klyftpotatis och tzatziki skulle vara gott till också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.