Eftersom vi hade några bananer hemma som började bli lite väl mogna så slängde jag ihop den här pajensom efterrätt en vardagskväll medans jag lagade middag
Glassen var helt klart över förväntan om ni frågar mig. Solen har stekt på som bara den i helgen och när sötsuget slog till i denna hälsosamma period slog vi istället till på nyttig kiwiglass
När sommaren kommer så kommer ju även många frestelser, och då får man ju alltid göra ett val, förr hade jag lätt slängt ihop en paj, och jag skulle ju såklart kunna gjort en som va gjort på Lchf vis
Två bitar tryckte jag i mig och jag fullkomligt njöt av varje smula, det går liksom inte att göra annat när hela munnen fylls av mörk len choklad, knapriga sötsalta nötter och en luftig chokladbotten, somatt kliva rakt in i chokladhimlen
Hur som helst, ofta brukar jag göra i ordning något jag lagat tidigare – som till exempel igår tog jag fram en bit av den här härliga pajen från frysen och lät den tina under tiden jag var yogade
Älskar att baka speciellt en god paj, vi hittade blåbär i skogen och äpplerna är från äppelträden från tomten, när jag gör paj blandar jag smuldegen i en bunke, brukar inte gå efter recept
5-25 g jäst500 g kallt vatten, ca 10 grader560 g kärnvetemjöl + lite till toppingen och bakbordet150 g grovt rågmjöl + lite till toppingen50 g solroskärnor75 g torkade aprikoser, hackade i bitar 10 g olivolja14 g salt utan jod. 500 g kallt vatten, ca 10 grader
Slängde ihop ett gäng och kan ju inte påstå att jag ångrade mig över mitt beslut. Ju fler bilder som poppat upp på bloggar och instagram, desto mer sugen blev jag själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.