Bara en matbloggare plockar fram biten ur kylen som blev över av pizzan från kvällen innan, lägger upp den på ettskärbräde, plockar färsk oregano och läggerdit, placerar allt på berghällen utanför stugan och fotar
De vill snåla in så mycket sommöjligt på produktionen, men ändå kunna ta ett så högt prissommöjligtvilketlightprodukter och många "hälsofrämjande" varor ärett bra exempel på
Visst går det bra att slänga ned liteäggvitori en pannkakssmet, i stället för ett av äggen, meneftersom jag tagit för vana att frysa inminaäggvitor, så krävs detframförhållning för att de skall bli använda
Ta upp pastan ur vattnet och läggi såsen. Dethärär ju egentligen en valpolicellamen då man säljer väldigt bra så kan man inte garantera att ALLA druvor kommer från området med samma namn
Ifallni undrar över de små svarta prickarna på jordgubbarna så ärdet från en litenminiomgång jordgubbar där jag sötade med ett mynta- och basilikasocker - lite oväntat menväldigt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.