Kladdkaka med hallonsås, glutenfri- och mejerifri till mig som fyller 20+ idag! ;):)
Ryskadockor
Ryskadockor
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12 cm i diameter
  • 60 g smör
  • ägg
  • 1/3 dl kokosgrädde (ställ en kokosburk i kylen minst över en natt. Gör ett hål i den stelnade kokosmassan och häll ut vätskan. Gröp ur kokosmassan, lägg den i en liten skål och värm i mikro så att den blir till vätskan, alltså kokosgrädden)
  • 1,5 dl mandelmjöl
  • 4 msk kokosnötmjöl
  • 1 krm vaniljpulver
  • socker
  • 1-2 msk kakao
  • 2 msk mandelsmör (finns att köpa på ICA eller hos lchfbutiken.se, Kung Markatta heter märket)
  • 40 g grovhackad mörk och sockerfri choklad
  • 3 dl fryst hallon
  • 1 dl kokosgrädde (den som blir kvar efter du använt grädden till kladdkakesmeten)
  • 1. Smält smöret
  • 2. Hacka chokladen grovt
  • 6. Gör hallonsås under tiden kakan står i ugnen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.