Jag har en vän (ja, flera) som är sådär härligt fri, lättsam och otroligt smart på samma gång. Du vet, vardagsvegetarian och genuint intresserad av samhällsfrågor och sådant
För att göra den här linsgrytan utgick jag från två olika recept på indonesisk fläskgryta. Jag ändrade och trixade lite med recepten för att göra grytan vegetarisk och för att anpassa den efter vår smak
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn 1 gul lök 1 msk olja 1 vitlöksklyfta 1 tsk curry 2 msk tomatpuré 400 ml kokosmjölk 5 dl vatten 1 grönsaksbuljongtärning 2 dl torkade röda linser 1 tsk sambal oelek 250 g körsbärstomater salt peppar 1 kruka koriander Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Hej igen. Nu är jag tillbaka. Några av er kanske har undrat vad som hänt. Utan att gå in på detaljer kan jag säga att jag har haft en psykiskt tuff period
Hej från ett väldigt snöigt Dalarna. Den senaste veckan har varit så otroligt kall här. Jag är väldigt frusen av mig och har därför lite svårt att inte känna mig stelfrusen hela tiden just nu
Håhåjaja, vad tiden går. För inte så längesen satt vi på golvet hemma hos mamma och pappa och jag tvingade dig att leka med Barbiedockor med mig, trots att du egentligen inte ville
Den här innehållsrika italienska linsgrytan smakade helt förträffligt bra tillsammans med rivna morötter samt nykokt pasta, toppad med lite riven parmesan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.