Hittade detta recept i nya Amelia. Boeuf bourguignon800-1000 gr högrev eller fransyskasmör att steka i280 gr bacon2 morötter i bitar2 skivade gula lökar7 dl fylligt rödvin7 dl mörk oxbuljong3 msk tomatpuré4 krossade vitlöksklyftor1 tsk torkad timjan2 lagerbladsalt och svartpepparfinhackad persilja till serveringen
Den här linssoppan åt jag för första gången på Sicilien. Jag har hört att sicilienarna äter den här soppan på nyårsafton eftersom den ger lycka och pengar
Sätt ugnen på 200°. Deg. Blanda de olika mjölsorterna, lös jästen i fingervarmt vatten, häll det på mjölet och lägg i olivolja, salt, socker och riven pecorino
Först var det cupcakes i långa banor som man skulle göra och sen cake pops och numera är det whoppie pies som är det stora samtalsämnet på många matbloggar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.