svartpeppar. Bred ut med en slickepott på en plåt med bakplåtspapper. Lägg sedan på din fyllning och grädda i ugnen ytterligare tills osten smält och pizzan ser klar ut
Pizza på pinne. Såg detta klipp på nätet och tänkte direkt på mina killar. Ett roligt alternativ att servera pizza till kidsen men även på kalas och buffébord
Platta ut på ett bakplåtspapper. Lägg på en god tomatsås, riven ost och valfri topping. Förgrädda i 7 min på 225 grader. Inspiration till blomkålsdegen hittade jag hos Åse på bloggen 56kilo. Inspiration till blomkålsdegen hittade jag hos Åse på bloggen 56kilo
Kavla ut degen så tunt som möjligt till valfri form på två plåtar (om du gör en sats deg). (Mitt bästa tips är att kavla ut direkt på bakplåtspapper eller direkt på plåten om du använder teflonplåtar
Dagar med regn och rusk kan spenderas i soffan med en kopp te, höstsolens strålar kan man fånga när man hoppar i lövhögar och grytor kan putta i timmar på spisen
Jag har provat på en hel del olika versioner av hemmagjorda pizzor och pizzabottnar. När det gäller topping på pizzan är min stora favorit kyckling, trattkantareller och västerbottenost
Lägg på din sten och låt den bli het. Lägg på pizzan och lägg på locket. 1svartpeppar. 1Tomatsås200 g krossade tomater 2 bananschallottenlökar, finhackade 1 vitlöksklyfta, finhackad 4 kvistar timjan, repade 1 tsk socker 1 tsk rökt paprikapulver 1 tsk vitvinsvinäger Salt svartpeppar Olivolja, att steka i. Dela degen på 4 bitar och baka ut dem på mjölat bakbord. Låt koka ihop i 10 minuter, smaka av med salt och rikligt med svartpeppar
Pizza på kikärtsbotten med mozzarella, skinka och färska champinjoner 4 port (671 kcal/port) 2 pizzor protein 20 E% fett 51 E% kolhydrater 28 E% deg/smet
Följer trenden och gör pizzadeg på blomkål och det blev otippat gott. På min pizza valde jag ett par msk crème fraiche följt av spenat, kallrökt lax, mozzarella, bearnaisesås, rödlök och kapris
Efter gräddningen hade jag på ruccola, avokado, pinjenötter och lite bearnaisesås. Mixa blomkålen till ett ”mjöl” i en matberedare eller riv på rivjärn
Som påläggpå pizzan valde jag en egengjord tomatsås, rödlök, salami, mozzarella, färska tomater, oliver, hemgjord pesto, ruccola, torkad oregano och olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.