Jag har hört att sicilienarna äter den här soppan på nyårsafton eftersom den ger lycka och pengar. Sedan dess har jag försökt återskapa den, jag har inte lyckats helt men en av nyckelingredienserna är myntan
Dinkelglädje - halvgrovt och smakrikt. Och gifflar förstås - åh, vilka gifflar. Mer surdeg och mindre socker, flera nyckelhålsmärkta och några lyxigare
Skicka med e-post. Skiva ner vitlöksklyftorna, lägg ner rosmarin, timjan och häll på vinet. 1-2 kg uppskuren lammbog med ben. 3 dl rött vin. Sätt in grytan (med lock) i ugnen 3-4 timmar på 150 grader. 1-2 kg uppskuren lammbog med ben. 3 lagerblad 3 dl rött vin
Tillräckligt smakrikt för att pigga upp vardagen i brunsåsens och mellanmjölken förlovade land. De flesta cevapcici-recept jag har sett saknar spiskummin
med Max Grand De Luxe-kött så ser man här vilken otrolig skillnad det är i saftighet. Den nya kampanjburgaren är en hyllning till början av McDonald’s existens
Det finns givetvis några undantag och Aioli Lime-varianten är en riktig nitlott i min bok. Jag är nyfiken på nya produkter och smaker så kommer ett välkänt märke ut med en ny smak är jag ofta inte sen att testa för att se om det kan vara något
- så iväg och köp dig en kokosnöt nu. Sen att kokosnöten är nyttig gör ju inte saken sämre, jag använder mig även av kokosolja ifrån Kung Markatta att steka maten i ibland
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.