Ikväll blev det en hemlagad mustigare variant på en sweetchilisåsmed en ugnsgrillad kycklingfilé, servera gärna med lite svalkande yoghurt och jasminris
Det blev mycket godare än köpt sweetchilisås, eller helt annorlunda - sötare i ochmed den goda honungssmaken och starkare, köpt sweetchilisås är mildare och mer "bulk" än smak i jämförelse
Salta och vänd den först i mjöl, sedan i ägg och sist i kokos. 2 Häll upp mjöl på en tallrik och kokosflingor på en annan. 3 Skölj och skär fisken i mindre bitar, torka av på papper. 4 Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek fisken på låg värme 2-3 minuter på varje sida, tills paneringen blivit gyllenbrun. Till servering 1 Servera med ris, sweetchilisås, limeklyftor och sallad. 2 dl sweetchilisås
kycklingsallad med pasta, fetaost ochsweet chili. Det tar sin tid… Har svårt att sitta ner längre stunder med de gipsade benet, de börjar värka och svullna och då måste de upp i högläge
rör ner med bulguren och droppa lite citronsaft över. Servera medchilisåsen. Smakade lika gott och fräscht som det ser ut, väldigt enkelt var det att göra också
Krydda med lite salt, peppar och rosmarin. Låt kycklingen stå i marinaden medan potatisen tillagas. Skär kycklingen i småbitar och ha ned dem i marinaden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.