Salta och vänd den först i mjöl, sedan i ägg och sist i kokos. 2 Häll upp mjöl på en tallrik och kokosflingor på en annan. 3 Skölj och skär fisken i mindre bitar, torka av på papper. 4 Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek fisken på låg värme 2-3 minuter på varje sida, tills paneringen blivit gyllenbrun. Till servering 1 Servera med ris, sweetchilisås, limeklyftoroch sallad. 500 g koljafilé alt liknande vit fisk. 2 dl sweetchilisås. 1 lime i klyftor
Marinaden påminner lite om ceviche men här är det avokado som ska i och inte fisk. Men jag har ju flera dagar till på mig att fixa en fiskrätt nu i december
Själva fisken ugnsbakas bara med lite flingsaft och pressad lime på låg ugnsvärme. Lägg upp fisken, slå över såsen och toppa med räkor efter tycke, kassa och smak
Lägg laxen på aluminiumfolie och grilla den med locket på. ½ finhackad röd chili. I kväll grillade vi lax och till den gjorde jag en mango och avokadosalsa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.