Klyfta potatisarna. Att lyxa till tillbehören man äter till maten är värt så mycket och med enkla metoder och knappt nåt jobb får du dundergoda ugnsbakade potatisklyftor
Lägg potatisarna på en plåt. Häll över olja, peppar, timjan och krossade vitlöksklyftor. 700 g färskpotatis, kokt och kall. 700 g färskpotatis, kokt och kall 3 msk olivolja 4 klyftor vitlök timjankvistar
Jag köpte två potatisar till oss var, Mannen och mig i lördags men jag fick bara i mig en. Bakad potatis med olika röror och fyllningar är jättegott och väldigt bra mat tycker jag, speciellt när man vill ha lite disk
Baka potatisen och låt den svalna något. Dela potatisen och gröp ur den. Blanda den rivna osten, baconen som du klippt i bitar och knaperstekt med potatisen
Tomater och sparris fräser jag på efter att köttet har fått fin stekyta och sedan får vila lite i folie, det behövs bara ett par minuter för att få dem klara
Dessa potatisar blir typ gräddiga invändigt, eller krämiga kanske är ett bättre ord. Solrosfrna blir sådär härligt rostade och saltade och passar såå fint till potatisen
Våldsamt gott alltså - kraschade potatisaroch mosade tomater. Kraschade potatisar är ett tillbehör som kommer att göras fler gånger i mina två små kök, det är då ett som är säkert
I kylskåpet hade jag bara "gamla" potatisaroch inte kände jag för att åka till affären och handla så det fick bli kraschad potatis till kolgrillad entrecôte som serverades med gräddstekta färska kantareller också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.