Ingredienser Portioner. 8 ca 2 sesam gourmet knäckebrödskivor 1/2 dl gräddfil 100 g löjrom 1 msk finstrimlad gräslök Till garnering 8 små dillkvistar Lägg till i inköpslistan
Häll på vattnet och rör ut jästen. Tillsätt mer mjöl allteftersom och låt degen blandas ett tag. Den ska bli lite glansig och fortfarande kännas lite klibbig
Så nu ska jag dra ner på kolhydraterna igen och på så sätt bli av med detta jobbiga sug efter sött. Så'n himla tur att det är enkelt att göra lågkolhydrat-bröd och att man kan variera det också för framför allt på helger vill jag gärna ha bröd till frukost
Blanda vatten, olivolja, jäst och farinsocker tills jäst och farinsocker löst sig. Dela degen i fyra lika stora delar och forma till stora "bullar" och lägg i jäskorgarna
Nattjäst bröd, hur smidigt och gott är det inte. Jag älskar nattjäst och jäser det oftast i rumstemperatur vilket jag tycker är bra för det blir så segt och gott
Komma hem efter helgrep, kaos och dans, mötas av en skål med delfiner och äppelkritor, och baka saftiga och fluffiga hamburgerbröd – typical saturday feeling
Finhackad eller riv ingefäran och skär broccolin i små buketter. Koka äggnudlarna enligt anvisningar på paketet och ställ åt sidan när de är färdigkokta avrunna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.