Till mina chimichurrimarinerade fläskkotletter åt vi libanesisk tabbouleh - passar jättebra med sin fräscha och syrliga smak från bland annat citron och mynta
Ryggbiffmed ädelostsås. Biffen fick nöja sig med salt och nymalen svartpeppar och stekas några minuter på varje sida, men den verkade ganska nöjd med det
Bryt skinkan i bitar och fördela över salladen. Lite isbergs sallad. Toppa med pinjenötter (som man med fördel kan rosta i en torr stekpanna), färsk timjan och lite honung
Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig salladmed bacon och brysselkål, kan jag rekommendera. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
Skiva rödlöken och låt den svetta ihop med det skivade baconet och vitlöken i en kastrull. Potatis ochryggbiff, det får ni lista ut själva Men lova mig att ni gör detta…
Riv salladsbladen lite och blanda med paprikan, jordgubbar och dressingen. Den passar som förrätt i något mindre portion, lätt sommarlunch tillsammans med bröd, eller lägg till salami eller laxskivor för en lätt matigare sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.