Knapriga havre och kokoskakor doppade i choklad. Chokladdoppade mandel & kokoskakor8 st. När jag var 15 år praoade jag och två klasskamrater på Delicato, kan ni tänka er
Vill du ha ett recept på snabbakade och goda kakor så kan du baka dessa kokoskakor med nutella. Vill du ha ett recept på snabbakade och goda kakor så kan du baka dessa kokoskakor med nutella
Rosta mandlarna i en torr varm stekpanna. Koka upp socker och vatten i en kastrull. Tillsätt mandlarna och koka tills det börjar knäppa i mandlarna och det sockrar sig
De glutenfria kokoskakorna blev väldigt uppskattade, särskilt garneringen. Efter att kokoskakorna doppats i mörk choklad, spritsar jag en spiral av vit choklad runtom
3 dl vetemjöl. 11,5 dl kokosflingor. 12 tsk bakpulver. 1150 g mjukt smör. 12 dl socker. 12 ägg. 11 dl mjölkTa ut smör och låt det bli rumsvarmt eller mjuka upp det i mikron i en bunke
Foto. Karin / bevemyrs blogg. . Jag har mängder av recept som vill bli bloggade. Allt från goda kakor, läckra sillinläggningar, lockande julgodis och makalösa maträtter
Receptet räcker till ca 25 stycken glutenfria kokoskakor med mjölkchokladgömma. Grädda kokoskakorna i mitten av ugnen i ca 20 minuter eller tills de fått en fin gyllenbrun färg
Såååå gott det blir när man använder mandelmjöl i sin smulpaj. Här har jag även lite mer margarin i pajen så täcket blir lite klumpigare och inte så “tort” som traditionell smulpaj, men det är bara att sprida ut klumparna över pajen med fingrarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.