11 dl
mjölkTa ut smör och låt det bli rumsvarmt eller mjuka upp det i mikron i en bunke. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och kokosbeströ en form ca 25 cm diameter med löstagbar kant. Rör smör och socker fluffigt med elvisp eller för hand. Tillsätt äggen ett i taget under vispning. Blanda ner och vispa ner vetemjöl, mjölk, kokosflingor och bakpulver. Bred ut kokossmeten i formen. Grädda kokoskakan i nedre delen av ugnen i ca 40 minuter. Ta ut kokoskakan och låt den svalna något innan servering. Servera kokoskakan som den är eller med lätt vispad grädde samt färska bär som jordgubbar, hallon, vinbär eller blåbär.
200g Mjukt smör. 120g Mjukt smör. 200g Mjukt smör. 120g Mjukt smör. Rimbobullar påminner mig alltid om ”lite äldre damer” som bjuder på bullar en sommardag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.