Blanda havregryn med mandelmjöl, kokosmjöl, stevia strö och vaniljpulver. ½ dl mandelmjöl. Tillsätt rumsvarmt smör och blanda tills smöret är välfördelat
Det här måste vara ett av de enklaste recpeten som finns, men så gott när sötsuget sätter in. Finns inget bättre än en varm, lite kletig brownie när man är sugen på något och när receptet då till och med är nyttigt
Jag och min sambo är på en liten "Sverige-turné" nu på semestern och idag är vi i Gävle. Och man kan ju inte vara i Gävle utan att besöka Thomas som är ägare på Proteinbutiken och hans butik som ligger på Norra gatan 1
Jag gjorde om receptet lite men det berodde helt enkelt på att jag inte hade en del av sakerna hemma, tex så består orginalreceptet av hasselnötsmjöl, jag tog mandelmjöl
en saftig bulle med härlig mandelmassa och krämig fyllning. Mandelmassan är helt sockerfri och gjord på mandelmjöl och mjölk och fyllningen är en kesokräm med härlig vaniljsmak
mm mm mmmmmSockerfri Bounty8 st85g sockerfri mörk choklad3 msk kokossmör1 msk mandelsmör1/2-1 msk stevia strö (beroende på hur söt du vill den ska vara)1 msk vanilj vassleproteinpulver (kan uteslutas)4 msk riven kokos2 tsk kokosmjölSmält 1/3 av chokladen i en skål i micron
De är lite sega med en härlig mandelsmak och de är jättegoda att bjuda på till fikat. 2,5 dl mandelmjöl (120g). 1 msk valfri mjölk (mandelmjölk för paleo)
Gårdagen startade ju, som ni såg igår, med mina Choklad & mandel proteinpannkakor. Jag har lagt upp ett recept på en1-minuts vanilj & mandel mugg-kaka tidigare men denna gång blev det en choklad variant. 1 msk mandelmjöl. 1 msk mandelmjöl
De glutenfria kokoskakorna blev väldigt uppskattade, särskilt garneringen. Efter att kokoskakorna doppats i mörk choklad, spritsar jag en spiral av vit choklad runtom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.