Så jag ska försöka göra det så enkelt jag kan här så det inte slutar för er med ett bränt durkslag, en förstörd kastrull och bokstavligt talat brändamandlar som det gjorde för en annan
Ont om tid är det också gott om så idag jobbar Bevemyrs pragmatiskt och slår fyra goda flugor i en smäll och bloggar ett helt gäng med juliga godisrecept på en gång
Och om det är något som doftar så otroligt gott så är det brändamandlar. Innan du börjar bör du förbereda bakplåtspapper eller liknande som du ska hälla mandlarna på
En försiktigt julgodistillverkning tar härmed ett sent avstamp i brändamandlar, och äppelringar. See till att hela mandlarna är täckta med sockerblandningen, och att det inte bränns
Blanda mandlar, florsocker och vatten med en trägaffel i en liten tjockbottnad kastrull. Koka upp under omrörning och låt koka på medelvärme tills sockret kristalliserar sig (tar c
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.