200 g löjrom 6 fasta potatisar (stora) 1 rödlök 1 dl gräddfil smör och matolja, att steka i. 200 g löjrom 6 fasta potatisar (stora) 1 rödlök 1 dl gräddfil smör och matolja, att steka i
Finhacka rödlök ochgräslökoch servera bredvid äggen medgräddfiloch löjrom. Gräslök. gräddfil. Skala äggen försiktigt och stjälp sedan upp dem försiktigt på var sin tallrik
Innan servering garneras pannacottorna med en klick löjrom, toppas med lite hackad rödlök, några skalade räkor, en halv citronskiva samt några strån gräslök
Finhacka rödlök ochgräslökoch servera bredvid äggen medgräddfiloch löjrom. Skala äggen försiktigt och stjälp sedan upp dem försiktigt på var sin tallrik
Servera med löjrom, finhackad rödlök ochgräddfil. Rör ned osten och smaka av med salt och peppar. Det går också bra att servera pajen med stenbitsrom, men vill man lyxa till det rekomenderar jag löjromen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.