Tipset fick jag av Foodetc på Instagram – tack. När jag hade tjejmiddag för ett tag sedan bjöd jag på ännu en sorts pimpade chips, nämligen dessa med creme fraiche, löjrom och hackad rödlök
300 g potatis, skalad 100 g purjolök, sköljd 5 dl hönsbuljong 4 dl grädde 1 citron, skalet av salt 50 g lättsaltade potatischips 100 g löjrom 1 kruka dill
För ett tag sedan fick vi leverans av Brobergs fisk med fiskar jag aldrig tillagat bl a ryggfilé av Långa och Marulk så gissa hur sugen jag då var på fisk
Lägg en klick crème fraiche på skinkskivorna och toppa med en klyfta av frukten. Lägg skinkan på en plåt med bakplåtspapper och torka i övre delen av ugnen ca 8 min
Blanda samman yoghurten med majonnäs och currypulver. Självklart så vinner den på att stå ett dygn men har man bråttom så räcker det nog med några timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.