Finhacka rödlök och gräslök och servera bredvid äggen medgräddfilochlöjrom. Skala äggen försiktigt och stjälp sedan upp dem försiktigt på var sin tallrik
200 g löjrom 6 fasta potatisar (stora) 1 rödlök 1 dl gräddfil smör och matolja, att steka i. 200 g löjrom 6 fasta potatisar (stora) 1 rödlök 1 dl gräddfil smör och matolja, att steka i
Servera medlöjrom, finhackad rödlök ochgräddfil. Det går också bra att servera pajen med stenbitsrom, men vill man lyxa till det rekomenderar jag löjromen
Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor. Skala och finhacka rödlök. Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor
300 g potatis, skalad 100 g purjolök, sköljd 5 dl hönsbuljong 4 dl grädde 1 citron, skalet av salt 50 g lättsaltade potatischips 100 g löjrom 1 kruka dill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.