senapspaneradfiskfilé med potatismos, äppel- och fänkålssallad och syrad gurka. Senapspaneradfisk stod på menyn och jag tänkte att fänkål skulle passa till
Kolja med dillgräddsåsSenapspanerad kolja med dillgrädde. Det här receptet har sitt ursprung i en fiskkokbok och upphovsmannen är FredrikEriksson som har vunnit Europamästerskap imatlagning
Fräs dem mjuka i smör i en panna. Strö över persilja. 300 g champinjoner. 1250 g vitkål. 12 dl Kelda® matlagningsgrädde. 1½ dl hackad färsk persilja. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g champinjoner 250 g vitkål 2 msk Arla® Svenskt Smör 2 dl Kelda® matlagningsgrädde ¾ msk svampfond ½ msk majsstärkelse ½ dl hackad färsk persiljaSkivachampinjonerna och strimlavitkålen. 1Tillsätt grädden, fond och majsstärkelse. Rör om och låt koka ca 2 min
Hetta upp en stekpanna på medelvärme med matfett. Vänd fiskfiléernaiströbrödsblandningen. Blanda minifraiche med majonnäs, ättiksgurka, kapris, gräslök och persiljai en skål
Som perfekt fredagsmysmat eller söndagsmiddag en litemurrigvinterkväll (ja för det är faktisktvinter nu även om det är barmark utanför mitt köksfönster) är senapspaneradesojafiléer med saltrostad potatis och en senaps- & honungsås
Hetta upp en stekpanna på medelvärme med matfett. Vänd fiskfiléernaiströbrödsblandningen. Blanda minifraiche med majonnäs, bostongurka, kapris och gräslök i en skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.