Pensla fiskfileerna med senap. Häll grädden i pannan bredvid fisken så att fileerna har halva "kroppen" ovanför gräddytan och koka svagt i ca 5 min. 600 gr fiskfile (går med nästan vad vit fisk som helst)
Till barnen hade jag lovat fiskpinnar och de var trötta rätt tidigt så de åt före oss i går kväll, gjorde helt enkelt panerade laxbitar- skar laxfilén i stavar, panerade och stekte
Kolla så att fiskköttet flikar sig fint innan du är nöjd med tillagningen. För inte så f(r)asligt länge sedan hade jag aldrig trott att jag skulle sälla mig till skaran som älskar lax
Sätt ugnen på 200 grader, Lägg fisken i en smord ugnsform. Bred ut blandningen över fisken och grädda i ugnen i cirka 20 minuter. 700 g färsk vit fisk (t ex torsk eller kolja). 700 g färsk vit fisk (t ex torsk eller kolja) 2 dl crème fraîche 2 klyftor vitlök 1 msk grov fransk senap 1 krm salt 1 dl Västerbottensost, riven 3 msk persilja, hackad
Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Slå det över fisken. Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den