Smält smöret i en stekpanna. Strö ut smulorna på en plåt med bakplåtspapper. Blanda smör, mjöl, socker, vaniljsocker och bakpulver i en skål och arbeta ihop till en smuldeg
Garnera moussen med urgröpt innehåll av passionsfrukter, chokladhjärtan, hallon och citronmeliss. Tillsätt resten av chokladenoch rör om tills den blir slät
Hacka nötterna fint och blanda hälften med marsanpulver. Stjälp upp kakan och låt svalna. Bred ut smeten på plåt med bakplåtspapper och strö över resten av nötterna
Stek färsen smulig i en stekpannamed smör. Strimla paprikan och blanda ner hälften i färsen tillsammans med krossade tomater, fond, vatten, tomatpuré, basilika, salt och peppar
Jag dekorerade mina med en smalskiva nougat en liten mörk tryffel och lite pärlströssel. Pannacottamed nougat jag älskar båda delarna så det kan ju inte bli bättre än så
Servera jordgubbarna och passionsfrukten till pannacottanoch garnera med citronmeliss. Rensa jordgubbarna, skär dem i mindre bitar och blanda med passionsfruktköttet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.