På så vis får jag alltid saftiga och möra ribs. Somrig potatissallad. Detta kan du göra någon dag innan och sedan bara plocka fram och grilla snabbt när det är dags
Extremt snabbt och enkelt om du har ett par gamla kokta potatisar kvar. Helt klart bättre att göra egen än att köpa då du har full koll på både konstiga tillsatser och smak
En blandning av sött och salt. Stek i smör och på med allroundkrydda. Hacka resten och strö över. Potatissallad med halloumi och melon6-8 potatisarallroundkrydda1 halloumi1 bit vattenmelon0,5 galiamelon1 snackpaprika6 små plommontomater1/3 gurkasalladslökpepparSkala och koka potatisen
Tweet Pin It Skriv utEfter midsommar fick vi en hel del färskpotatis över och för att inte föräta oss på bara potatis så gjorde vi en somrig potatissallad på det som blev över
Lägg upp potatissalladenoch garnera med parmensan, pinjenötter och färsk basilika. Gillar man pesto, parmensanost och pinjenötter i kombination så är det här en variant som jag varmt kan rekommendera
Under semestern när man har som mest tid kan det nästan verka lite motsägelsefullt att vilja att matlagningen ska vara snabb och enkel, men att vara ute i solsken och må gott både ger och tar på krafterna
Det här receptet hittade jag hos Krille på Nu kokar jag, en underbart god och somrig paj med rabarber, jordgubbar och vit choklad, som jag gjorde och tog med mig till årets påskfirande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.