På så vis får jag alltid saftiga och möra ribs. Somrigpotatissallad. Detta kan du göra någon dag innan och sedan bara plocka fram och grilla snabbt när det är dags
Många planerar säkert att starta grillen i kväll och därför tänkte jag tipsa om en god ochenkel krämig potatissallad som jag gjorde förra helgen när vi hade över ett gäng kokta färskpotatisar efter midsommar
I dag hade vi lite funderingar på att kanske placera våra rumpor på någon av stans restauranger, men efter lite funderingar och "ännavännande" så kom vi fram till att vi faktiskt inte var riktigt sugna på det
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
En blandning av sött och salt. Stek i smör och på med allroundkrydda. Hacka resten och strö över. Potatissallad med halloumi och melon6-8 potatisarallroundkrydda1 halloumi1 bit vattenmelon0,5 galiamelon1 snackpaprika6 små plommontomater1/3 gurkasalladslökpepparSkala och koka potatisen
Men den är löjligt enkel, så det är nästan pinsamt att berätta… men här har ni den. Jag brukar ta fram en skål med oliver och kanske denna goda fetaostdip
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.