SalladenKrydda kycklingfiléerna med salt och peppar och stek i smör tills färdiga. Istället för parmesan så använde jag en god lagrad svensk hårdost och toppade med knapriga frön och citronmarinerad rödlök för en härlig smak och färg
Mixa fetaosten ihop med yoghurten i en bunke. Istället för lingonsylt till potatisbullar och bacon gjorde jag en fruktig sallad på morot, äpple och granatäpple, som passade alldeles utmärkt
Det blev grönsalladmed tomater i klyftor, apelsinbitar och krispiga granatäppelkärnor. Men här kommer en härligt fräsch sallad som vi gjorde idag till middagen
Håll det det halverade granatäpplet över en bunke och banka på baksidan av det med t ex en kavel för att få ut de läckra kärnorna (någon som har en bättre, mindre skvättig metod
Salladen gjorde jag på Ruccola, getost, cashew nötter, granatäpple & balsamicodressing. Rör hastigt ihop ingredienserna till degen och tryck ut i en form med löstagbar kant
Rör hastigt ihop ingredienserna till degen och tryck ut i en form med löstagbar kant. Fräs den hackade och sköljda purjolöken i lite smör tills den blir mjuk och glansig, krydda med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.