Sen är det klart att njuta, jag serverade salladen tillsammans med ett glas gott rött vin. Över hela salladen strödde jag grovriven parmesan samt skivor av smörstekt oxfilè
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Det blev alltså färdigmarinerad (smokey BBQ) Nötytterfilé medfärskpotatissallad. Jag tycker smaken och saftigheten i jordbubbar 'gifter sig' mycket bra med kött faktiskt
Pensla brödskivorna med lite olivolja och strö över parmesanost. Fördela det knapriga brödet, ruccolasalladen, gurka, rödlök och grönmögelost på tallrikar
Min salladsmix bestod av en egen blandning av ruccola, babyspenat och röd mangold, men du kan ta en färdig salladsblandning eller blanda ihop en egen mix av det du tycker om
Denna sallad är så god och smakrik att man helt enkelt inte vill att den ska ta slut. Undertiden blanda salladen i en skål men spara örtsaltet till sist
Salladenmed krispig bacon och knapriga rostade valnötter fungerade jättefint ihop med ädelostsåsen. Vänta tills innan servering innan du blandar den medsalladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.