4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Det blev alltså färdigmarinerad (smokey BBQ) Nötytterfilé medfärskpotatissallad. Jag tycker smaken och saftigheten i jordbubbar 'gifter sig' mycket bra med kött faktiskt
Krydda med salt, svartpeppar, en nypa socker, olivolja, vit balsamvinäger samt lite citronsaft. Sen är det klart att njuta, jag serverade salladen tillsammans med ett glas gott rött vin
Krydda med en god olivolja, lite citronsaft, salt och svartpeppar. Jag la ruccola på ett stort fat, rev bresaola i lagom ätbara bitar , på med massa grovriven parmesan
Ringla över vitlöksolja och toppa med riven parmesan, rivet citronskal, flingsalt & svartpeppar. Finriv citronoch vitlök i créme fraiche och blanda samman medcitronsaft
Kall sås medparmesan, vitlök, citronoch basilika är en variant av en av våra favoritsåser inom kategorin kalla såser, nämligen fetaostsås medcitronoch basilika (se här)
Typ mackor eller en skål med fil… Men jag behövde ju en matlåda till imorgon med så då fick det bli något enkelt, vilket resulterade i en pasta linguini med en ärtkräm med smak av citronochparmesan
Kommentarer
manuela-2
Servera med fiskspett och aioli
Logga in eller Registrera för att kommentera.