Ingredienser Portioner: 4 580 g räkor i lake 4 port tagliatelle 1 röd paprika 1/2 purjolök 2 tomater 1/2 g saffran 1 msk smör eller margarin 2 vitlöksklyftor 2 tsk majsstärkelse 2 1/2 dl vispgrädde 1 dl spad från räkorna salt och peppar 1/2 kruka persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Blanda runt och smaka av med salt, peppar. Tina räkorna. Hetta upp en panna och fräs chili, vitlök, tomatpure, tomater och lägg sedan ner räkorna och fräs dem någon minut
1500 g stora räkormed skal. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 msk Arla® Svenskt Smör till stekning ½ pkt saffran à 0,5 g 2½ dl avorioris 5 dl vatten 3 msk kycklingfond 40 g Arla® Svenskt Smör pressad saft av 1 lime 1 krm sambal oelek 500 g stora räkormed skal 1 grillad kyckling 1 paprika 3 tomater 225 g musslor, konserverade ½ dl grovhackad färsk persiljaSkala och hacka lök och vitlök. 1Skala räkorna, men spara några oskalade till garnering
Kommentarer
manuela-2
God men lite vattnig. Mer redning? Creme fraiche ist för grädde?
manuela-2
Creme fraiche ist för grädde funka bra. Krydda ordentligt med salt, peppar, fond, socker. Strunta tomaterna.
manuela-2
1 burk handskalade räkor räcker!!!
Logga in eller Registrera för att kommentera.