250 g pasta rigatoni. 2 st kycklingfiléer 1 st stor röd paprika 1 st stor gul paprika 2 st rödlökar 1 tsk olivolja 250 g pasta rigatoni 150 g Philadelphia Light Naturell 1
Lägg ett lager medpastan i en ugnsform. Oven cooked pasta with mozzarella. Gjorde den här rätten häromdagen och jag vill tipsa om att inte snåla med kryddorna
Ingredienser Portioner. 4 500 g tortellini (ricotta och spenat) 250 g frysta sojabönor 250 g körsbärstomater 1 kruka basilika 1 msk olivolja 1/2 msk rödvinsvinäger salt och peppar 1 dl tomatpesto 250 g ricottaost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5
Låt pastan och spenaten rinna av i ett durkslag. Smaka av med salt och peppar. Servera med sallad. 2 förp fylld pastamed t ex med skinka, ricotta eller svamp. 1Koka pastan enligt anvisning på förpackningen, låt spenaten koka med den sista minuten. Rör i mjölet med visp och fräs under omrörning ca 1/2 minut. 1Varva pastamed spenat, ost och sås i en smord gratängform. 1Gratinera i mitten av ugnen ca 25 minuter, eller tills pastan får fin färg och allt är genomvarmt. 1Garnera med pinjenötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.