Servera med några stänk tryffelolja och vitlöksbröd. Ansa fläskfilénoch skär den till mindre bitar. När köttet fått yta, sänk värmen, ha ner hackad gul lök, vitlök och svamp i pannan
400 g gnocchi ( som en öppen snäcka) 500-600 g fläskfilé, skivad i cm tjocka skivor 12 champinjoner, dela i kvartar 1 dl strimlade soltorkade tomater i olja, strimla 8 cocktailtomater, delade i kvartar 10-15 färska basilikablad, finstrimla 1,5 dl riven. 500-600 g fläskfilé
Avsluta med att strössla över persilja och chiliflakes innan servering. Skiva fläskfilén i centimetertjocka skivor och bryn hastigt runt om i baconfettet
Nu ska ni få receptet på en riktigt god gryta medfläskfiléoch en massa annat gott, passar perfekt att bjuda på imorgon för att avsluta helgen på bästa sätt
Blanda med grytan och toppa med parmesan. Häll i vatten, grädde och strimlade tomater. 600 g fläskfilé. 3 Lyft ur köttet och lägg i lök och vitlök. Lägg tillbaka köttet, salta och peppra, låt småputtra i cirka 5 minuter
Tortellinigratängen var så god bara den så vill man göra en vegetarisk rätt så struntar man i fläskfilénoch bjuder bara på gratängen tillsammans med en sallad
En sådan där perfekt bjudrätt när man ändå har så mycket annat att fixa med innan gästerna kommer. Ibland har jag kyckling, ibland fläskfilé, ibland kotletter och nu fick det bli fläskytterfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.