Sötstark bufféfilé
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10 pers på buffé (om du gör den som huvudrätt, räkna med ca 150 g kött/pers och öka på mängden rubb och honung med 0,5 dl)
  • 1 dag för att marinera köttet och ca 1 tim att laga
  • 1 kg svensk färsk fläskfilé
  • 2 dl RUB&DRY Marinade Chili ( Santa Maria)
  • 1 dl flytande honung
  • inlagd röd paprika
  • Salt
  • 0,5 vattenmelon 0,5 honungsmelon
  • 0,5 galiamelon
  • 250 g blandad sallad
  • 250 g färska hallon
  • 250 g frysta hallon
  • 1,5 lime (juice och skal)
  • 1,5 finhackad röd spansk peppar
  • 2 msk flytande honung
  • 0,5 dl olivolja
  • 0,5 dl vatten
  • 1 tsk salt
  • 6. Skiva upp filén
  • 1 Skala och tärna melonerna i bitar ( ca 2×
  • 2 cm stora)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.