1250 g
dijonsenap 250 g skånsk senap 4 msk honung 1 ekologisk apelsin, finrivet skal 3 msk mörk romFinriv skalet på apelsinen. Blanda de olika senapssorterna med skalet från apelsin, honung och rom. Lägg upp i fin burk och låt gärna stå något dygn för att apelsinsmaken ska komma fram.
Gör du en lite större sats senapoch dubblar receptet, kan du dessutom dela upp den och smaksätta på olika sätt, med vitlök, timjan, honung, saffran eller något annat
Koka upp Milda mat & visp med Milda margarin, apelsinsaftoch florsocker. Alternativ doppa tryfflarna med hjälp av en gaffel i den vita chokladen, och lägg upp dem på ett bakplåtspapper, låt stelna i kylen
Det finns massor med olika sorters senap att välja på i affärerna, och även på apoteket som gör sin. Blanda senapsfrönoch muscovadosocker i en mixerskål
I högen av utriva recept som jag samlat på mig hittade jag det här receptet med vanilj ochmörkrom. Jag hade tänkt att baka eget rostbröd att ha till, men eftersom jag är själv hemma med min vilda lilla dotter och jag inte orkar vänta till min man kommer hem ikväll, så kändes det enklare att slänga ihop scones
Ringla mörk choklad med en liten sked över kokostopparna och låt stelna. 2 Rör ihop kokosflingor, smör, socker, ägg ochapelsinskal (endast det orange) och låt stå 10 min. 3 Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. Forma till toppar och grädda mitt i ugnen 10–15 min. 1 apelsin, finrivet skal. 50 g mörk choklad
Garnera med äpple och kanelstång. Tillsätt romoch häll upp i glas. 1rom, mörk. 1, skivat äppleÄppel- ochromdrink Blanda äppeljuice, limejuice, socker och ingefära
Gjorde bland annat en väldigt god marmelad med choklad ochrom i. Med lite ost till är detta helt klockrent och gissa om detta blir min nya favorit när man är sugen på något fram på kvällen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.