Återkommer med recept på detta. så då förstår ni hur bra och god den är Så häromdagen slängde jag ihop en sådan sallad och med lite kycklingfilé till och en basilikasås, fick man till en riktigt härlig middag
Lägg bitarna med snittytan uppåt på en bakpappersklädd plåt eller i bullformar av papper. Pressa ut vätskan ur spenaten och lägg i en skål tillsammans med 1 msk olivolja, salt och peppar och blanda. Pensla med 2,5 msk olivolja
vispad kokosmjölk med mangopulver. Mosa bananen och vispa samman med de övriga ingredienserna, stek till lagom stora pannkakor och som ni ser har jag format mina pannakor och det gör jag med pop chef som är ett roligt redskap att forma allt med mellan himmel och jord med
Låt vila medan du förbereder tillbehören. Servera allt i småskålar på bordet och ät med händerna. Häll i 1 dl smet och var noga med att försöka smeta ut smeten i pannan till en tunn kaka. 1 dl smet och var noga med att försöka smeta ut smeten i pannan till en tunn kaka
Köttfärsen - som jag fryser in i platta paket - tinade snabbt i lite ljummet vatten, och förvandlades sedan raskt till en mustig köttfärssås medan pastan kokade, och eftersom jag hade ett paket oöppnad scamorza i kylen (som jag egentligen hade tänkt använda till annat) gjorde jag det här tillbehöret som passade perfekt till
Jag lagar den samtidigtmedtillbehören i en långpanna. Börja med såsen. Blanda ihop marinaden och lägg kycklingen tillsammans med marinaden i en plastpåse
Och dessutom gillar jag att äta mat som inte fraktats runt hela vår planet för att landa på min tallrik (med det tyvärr inte sagt att jag inte äter mat som fraktats runt)
Med en härlig soluppgång framför sig kunde det knappast bli en vackrare morgon. Ett nyttigt bröd som detta, varvades med tårtor och macarones, så kalorierna höll vi inte inne på alls
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.