Så jäkla gott. En ny bekantskap under påskhelgen blev T. s inkokta rödlök som vi åt både till träkolsgrillade färsbiffar med potatismos och till påskbufféns köttbullar
2 st stora sötpotatisar. 10,5 dl maizena. 12 msk rapsolja. 1salt. 1Ingredienser 2 st stora sötpotatisar 0,5 dl maizena 2 msk rapsolja salt Skriv utGör så här
Funkar lika bra till tex frukosten med smör eller färskost och toppat med något gott och mättande pålägg som ägg, skinka, avokado, till mellanmål med mättande pålägg eller varför inte jordnötssmör och bananskivor, smulat över lunchsalladen för extra crunch, på ostbrickan eller som snacks istället för chips
Här kommer min sunda version av de vanligtvis feta och friterade pommes frites. Det är superlätt att göra, det blir krispigt utan att drypa av fett och smaken är helt magisk
I helgen som gick bjöd jag familjen på hamburgertallrik med hemgjord bröd, egna burgare, egen sås… Ja ni förstår – jag försökte göra så mycket som möjligt från grunden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.