Vispa ägg lätt, blanda ihop med crème fraîche och osten. Nyårsaftonens huvudrätt blev oxfilé, potatistårta, grönpepparsås, persiljevitlökssmör och sparris
Lägg potatisarna på en plåt. Tryck till med sked eller gaffel. 700 g färskpotatis, kokt och kall. 700 g färskpotatis, kokt och kall 3 msk olivolja 4 klyftor vitlök timjankvistar
1¼ kg fast potatis. Receptet gäller för 8 port 1¼ kg fast potatis 1 röd paprika 75 g Arla® Svenskt Smör 1 tsk sambal oelek 1 pressad vitlöksklyfta 4 dl riven Arla® Svecia
Skala potatisen och skär i stavar, gärna med mandolin. I med vitlök, salt och peppar. Tricket till en krämig potatisgratäng är att koka potatisen i grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.