Tillsätt vinägern och koka i en minut. Passar till allt. Tillsätt sedan alla andra ingredienser och låt det koka ihop i ungefär 10 minuter. 5 klyftor vitlök. 5 klyftor vitlök 1 gul lök 2 jalapeño eller för mer rökig smak chipotle 2 msk neutral olja 1 tsk salt 2 msk japansk soja 4 msk vinäger 3 msk socker 3 dl krossade tomater eller passerade
Såsen blir godare av att stå och dra sig en stund i kylen innan servering. 0,5 dl majonnäs. 2 dl lätt crème fraiche 0,5 dl majonnäs 2 vitlöksklyftor 1 msk flytande honung salt, peppar
Vi hade det till sous vide Rostas i lördags tillsammans med ugnsrostad palsternacka / rödbeta. Kanske skulle passa på och köra den gamla klassikern EFIT (Ett foto i timmen) som man gjorde på gamla goda hemsidetiden i mitten av 2000-talet. åse falkman fredriksonIngredienser140 g Gräddädel1 dl creme fraiche1 dl grädde0,5 dl vitt vinev. 5. FacebookSkriv utE-postTwitterPinterestRelaterade 1 r. 0,5 dl vitt vin. 5
Tillsätt honung och pressad vitlök och smaka av med salt och peppar. 1,5 msk honung. 2 dl matyoghurt eller turkisk yoghurt 2 msk majonnäs 1,5 msk honung 2 vitlöksklyftor, hackade 1 lime, i klyftor salt peppar
Supergod sås till grillat. Tillsätt ost, grädde och soja och rör om så att allt blandar sig. 1-2 gula lökar. 500 g färska champinjoner. 1-2 tärningar grönsaks- eller köttbuljong. -Mama Skogly ♥ 1-2 gula lökar. 500 g färska champinjoner. 1-2 tärningar grönsaks- eller köttbuljong
Crème fraiche, majonnäs, honung, paprikapulver och vitlök är nästan det enda som krävs men tillsammans stämmer dom upp och harmonierar i en ljuvlig kör
Nyfiken-Allan skulle kunna äta småspik och spillolja bara det är något han kan tugga på. Till sommarens grillkvällar då man vill ha det lilla extra tillbehöret
Grillat är godast. Ris till grillad fisk är väldigt najs när man har en god sås till. 5 dl grädde. saft från 0,5 citron. 0,5 dl klippt gräslök. -Mama Skogly ♥ 5 dl grädde. 0,5 citron. 0,5 dl klippt gräslök
Tillsätt ost och grädde och rör om så att allt blandar sig. Champinjonsås1-2 gula lökar500 g färska champinjoner1-2 tärningar grönsaks- eller köttbuljong200 g krämig ost av märket Bonjour (2 burkar) med smak av kantarell3 dl gräddeev redningsaltsvartpeppar Skala och hacka lökarna. -Mama Skogly ♥ 1-2 gula lökar. 500 g färska champinjoner. 1-2 tärningar grönsak
Jens Linder har vi ju nämnt i våra inlägg, tidigare, vid, några, tillfällen, och Håkan återvänder gärna till hans kokbok för nya idéer och recept, när inspirationen tryter
Till det grillade gjorde jag en kall sås med bla lök, paprika och färska örter i. Mycket grillat blir det när det är fint väder och vi grillade igår också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.