3 men
ett bra tops är att utgå från antal ägg eller något annat som är svårt att "dela på" i receptet. Innehåller receptet t.ex 3 ägg, delar jag alla ingredienser på 3 osv
När degen blivit dubbeltså hög är det dags att mjöla bakbordet och stjälpa ur degen försiktigt. ) Så här ser degen ut när den är lagom, precis att den lossnar från degbunken
För att få höga fina cupcakes eller muffins så är en muffinsplåt ett måste. Bakning är kemi och ju mer exakt du mäter upp dina ingredienser desto bättre blir resultatet därför är en köksvåg riktigt bra att ha om du vill lyckas alla gånger
Själv misslyckades jag fatalt med en fisksoppa när jag precis hade flyttat hemifrån. Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.