Ha mjöl på händerna när du formar längderna. Blanda mjöl, socker, bakpulver och apelsinskal. Tillsätt ägg och äggula och blanda till en lite klistrig deg
Ha mjöl på händerna när du formar längderna. Blanda mjöl, socker, bakpulver och apelsinskal. Tillsätt ägg och äggula och blanda till en lite klistrig deg
En dutt olja och pensla ut i hela backen så blir det en ickematch att få ur degen. ) Så här ser degen ut när den är lagom, precis att den lossnar från degbunken
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Försök inte skrapa av resterna – häll kokhettvatten över dem några gånger (eller skölj dem länge i det varmaste vatten din kran kan uppbåda) löser problemet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.