Använder du grädde bör du fodra locket (med olja, smält smör eller ett tunnt lager smörkräm) innan du täcker tårtan så att sugarpasten eller marsipanen inte smälter närden kommer i kontakt med grädden
Vill även tillägga här att jag egentligen är emot färdiga kit av detta slag och var alltså därför skeptisk först men vart positivt överraskadochäven jag har mina dagar då jag inte orkar göra precis allt själv
Pizza är som godast när man gör den själv tycker jag. Köps på påse ochska dras ut – inte kavlas. Toppa pizzan med färska basilikablad och lite flingsalt innan serveringen
Häll i tomaterna, vinet, fiskbuljongen, kryddorna ochfiskenskuren i bitar. Fina syster yster på besök, eftersom det var lite vagt när ekipaget skulle anlända så som det är när man har små barn i bilenså fick det bli något som gick snabbt när de väl närmade sig
Alla åsikter i inlägget är mina egna och allt material är skapat av mig. Ibland om jag inte har så gott om tid på lunchen brukar jag slänga ihop en mixad lunch
Ochså har vi duktiga tjejer i kök och servering så jag är inte så orolig. Margaretatårtan är en klassisk tårta med mördegsbotten, sockerkaksbotten fylld med hallonsylt, vaniljkräm och toppad med ett galler av mandelmassa ochfärska bär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.