Salta och peppra ryggbiffsskivorna ordentligt och stek sedan i smör på båda sidor. Sätt även in tomaterna med lite olivolja på, i ugnen och låt rosta tills de får lite färg
Lägg upp på tallrik och strö över skivad salladslök och rostade sesamfrön. En av rätterna var den ni ser här nedan sojamarinerad ryggbiffmed vårlök, rostade sesamnfrön och wookad bok choy
1 kg ryggbiff salt svartpeppar. 1 kg ryggbiff salt svartpeppar. Bearnaisesås1,5 dl vatten 1,5 dl vitvinsvinäger 1 gul lök, grovt hackad 300 g smör 3 äggulor 1 kruka persilja, grovt hackad tabasco chilipulver
Ha ned två matskedar smör i kartrullen med lök och värm upp på låg värme. Stunden då man har en bra matidé att leverera, men saknar intressant anekdot att hänga upp den på
800 g ryggbiff, i skivor (gärna hängmörad med el utan kappa) rapsolja smör 1 klyfta vitlök 3 kvistar färsk timjan salt svartpeppar. 1Rostad spetskål1 spetskål (à ca 800 g) 2 msk olivolja salt peppar. 1Topping0,5 msk sesamfrön, rostade färsk koriander ev limeklyfta
När potatisen och rotsakerna börjar bli klara så grilla eller stek köttet, tänk på att ett rött eller rosa kött är mörare och saftigare än ett genomstekt kött
Blev sugen på. något lätt och gott och medryggbiffen jag fick hem från bulltofta kött igår. potatisen, blanda med hackad gräslök, vitlökspulver, paprikapulver, örtsalt och
Sänk värmen och låt det puttra en stund på låg temperatur. Skala och tärna sötpotatisen, skiva båtar av löken och blanda med oliver och tomater i en form
Fyll tomaterna med fyllningen och sätt på tomatlocket. Skär av ett lock på tomaterna. Grovhacka oliverna och blanda med ägg, quinoa, nötter och halloumi i en bunke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.