Med den perfekta kombinationen av bland annat vitlök, chili och ingefära så smakar dessa kycklingklubbor precis som när du går till en indiskt restaurang, och det bästa av allt, de är superenkla att göra
Med tanke på att jag lagade denna rätt i slutet av januari i år finns är det kanske inte helt lätt att hitta brysselkål nu men hey, det är snart höst igen
Eftersom jag är väldigt förtjust i smakerna parmesan, vitlök och persilja ihop så var det även de som fick spela huvudrollen tillsammans med en skvätt citron, salt och peppar
Tillsätt lök, vitlök och citronskal och -saft. 1 Stek brysselkålen i olja och smör 2–3 minuter. 500 g halverad färsk brysselkål. 5 citron finrivet skal och pressad saft
Hetta upp smöret i en stekpanna och fräs brysselkålen runt om så att den får en lite krispig yta. Rör om försiktigt och smaka av med ordentligt med flingsalt
Smakerna av underbart god av vitlök och parmesan blandat med persilja och italienska örter gör detta recept till en riktigt storfavorit hos oss på myTaste
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.